Hyra kajak

  

Uthyrningen i Strandvik:
Vår kajakuthyrning ligger mitt i Vänerns norra skärgård, nära till de första öarna. Ett av Vänerns trevligaste paddelområden med ett antal skyddade vikar och massor av öar att utforska. Ett utmärkt ställe att starta sitt kajakäventyr både för dig som bara vill prova på att paddla några timmar och för dig som vill paddla längre turer under flera dagar.

  

Vi har tillgång till flera olika modeller av kajaker. För att förenkla för dig vid genomförande av ditt äventyr har vi även några tält och friluftskök för uthyrning, se sidan för ”friluftsutrustning”.
  

  

  

 

Ladda hem vår broschyr

 

Paddla kajak

Att paddla kajak är en helt annan upplevelse än att paddla kanadensare. Med en kajak kan du ge dig ut på större öppna vatten och du tar dig fram snabbare och kan nå längre. För många känns kajak svårt och skrämmande men våra kajaker är utvalda för att vara stabila och lättpaddlade även för dig som inte har någon paddelerfar-enhet. I våra tvåmanskajaker, som är stabilare och säkrare än en kanaden- sare, kan du ta med hela familjen, där finns gott om plats för packning och ett barn som inte själva kan paddla.
  

   

Grundinstruktion

Vi ger alltid en kortare grundinstruktion när du hyr kajak, information om kajaken, tips om paddelteknik och säkerhet.